kosten palletopslag?

Wat zijn de kosten voor pallet opslag?

Wat bepaalt de kosten voor palletopslag?

Of je nu een grote distributeur bent, of een relatief klein internetbedrijf, palletopslag is een veel gevraagde dienstverlening. Soms voor de korte termijn, soms ook langer. Er zijn veel verschillende vormen van palletopslag met wisselende kosten. Kosten voor opslag per week of per maand.

De kosten voor het opslaan van een pallet verschillen enorm door de wijze van opslag. Hoe veilig staat de pallet? En hoe belangrijk is dat? Is het een probleem om tussen de pallets met fruit, met giftige stoffen of met afval te staan? Is het belangrijk dat de pallets beveiligd staan? Beveiligd tegen nieuwsgierige blikken, tegen ongedierte of temperatuurverschillen. Wat doet dat met de inhoud?

Prijzen voor opslag van pallets wisselen

Afhankelijk van deze vragen is het al mogelijk om een palletplaats in een magazijn te krijgen vanaf € 1,50 per week. Tot € 5,00 per week voor zeer beveiligde opslag. De prijzen van pallet opslag bestaan niet alleen uit de opslagkosten. Laat je dus niet verleiden tot de laagste prijs in de opslag zonder ook te kijken naar de handlingskosten.

Veilige opslag van pallets

De Nationale Archiefkluis biedt extra beveiligde opslag van pallets aan in de regio Rotterdam-Drechtsteden. Dus ben je op zoek naar een palletplaats in een magazijn in de buurt van Dordrecht, Papendrecht, Ridderkerk, Barendrecht, Rotterdam of zelfs Gorinchem? Dan is het archiefdepot in Alblasserdam zeker een optie. Voor de regio Amsterdam kunt u terecht in ons depot in Weesp. En voor Noord-Nederland in ons depot in Leeuwarden.

Bij De Nationale Archiefkluis is pallet opslag al mogelijk vanaf € 2,00 per week. Neem voor de beste prijs voor jouw veilige palletopslag vanaf 1 stuks gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Meer blogs

PROFESSIONEEL digitaliseren

Veilig en goed digitaliseren van archief

Kosten palletopslag

Wat zijn de kosten voor pallet opslag?

Digitaliseren of opslaan

Administratie digitaliseren of opslaan?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u weten wat in uw situatie de voor- en nadelen van de diverse methoden zijn? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

contactformulier contactgegevens

© 2019 Archiefkluis