Veilige palletopslag

Uw waardevolle bezittingen staan veilig en tóch beschikbaar.

Heeft u te maken met waardevolle voorraden, inventaris, of tijdelijke opslag. Goederen op europallets waarvoor het belangrijk is dat het schoon, droog, veilig, maar toch beschikbaar staat? Niet tussen de pallets met fruit, voedsel of andere waren? Maar in een depot, dat speciaal is ingericht om uw goederen extra te beschermen? Waardoor u zich er geen zorgen over hoeft te maken?

In de afgelopen jaren nemen steeds meer organisaties afscheid van hun eigen opslagruimten. Alles is lean en mean ingericht. Dan kan het wel eens voorkomen, dat er materialen zijn die tijdelijk veilig opgeborgen moeten worden.  Hiervoor heeft de Nationale Archiefkluis nu gespecialiseerde opslag op het hoogste beveiligingsniveau beschikbaar. Voor zowel kleine als grote hoeveelheden.

Maar wat zijn dan de tarieven voor palletopslag? Wat wordt mijn investering?

De tarieven voor palletopslag bestaan niet alleen uit de maandelijkse opslagkosten, maar ook uit de kosten voor de handling. Bovendien zijn de kosten voor de opslag van pallets afhankelijk van de hoeveelheid pallets en de termijn van opslag. Hoe groter het aantal en hoe langer de opslag, hoe lager het tarief voor de opslag van een pallet.

Archiefkluis BV hanteert voor onze extra beveiligde palletopslag tarieven vanaf  € 8 per palletplaats per maand voor grotere hoeveelheden en langere termijn. Wilt u weten waar u rekening mee moet houden? Niet alleen qua opslag, maar zeker ook qua handling? Stuur ons gerust een bericht, mailtje (info@archiefkluis.nl) of bel ons op 085 004 36 31.

Onze opslaglocaties bevinden zich aan de rand van Rotterdam en Amsterdam.

Lage kosten beveiligde opslag

De kosten van onze extra beveiligde opslag van pallets zijn relatief laag. Dit komt enerzijds door zeer effectieve inrichting van archiefdepots. En doordat de kosten berekend worden per pallet. U hoeft er dus geen ruimte voor te huren (zoals bij een selfstorage), maar slechts af te rekenen per palletplaats. Hierdoor is opslag al mogelijk vanaf € 10 per maand.

Beheer 24/7

Beveiligde opslag in een archiefdepot met beheer betekent voor u dat u op elk moment uw opslag kunt opvragen. De gewenste pallet (of goederen) wordt dan voor u klaargezet of op uw locatie bezorgd. Deze dienstverlening staat bekend als beheer: het inslaan, opslaan en beheren van een archief (of andere waardevolle goederen) voor organisaties tot aan de datum van uitslag.

Extra veilig

Uw pallets worden opgeslagen in veilige en beschermde opslagruimte in extra beveiligde archiefdepots. De opslagfaciliteiten voldoen aan strenge beveiligingseisen. Uw waardevolle goederen staan op de palletplaats beschermd tegen externe invloeden als vocht, brand, rook, temperatuursverschillen, ongedierte of ongeautoriseerde toegang. Daglicht in deze ruimte is taboe. Van kunstlicht wordt bescheiden gebruik gemaakt. Voor u de zekerheid van een veilige omgeving voor uw hoogwaardige goederen.

Privacy

Privacy is voor ons cruciaal. Om dit te kunnen garanderen, is het depot uitgerust met bewegingssensoren en elektronisch beveiligde toegang- en nooddeuren. Toegang is alleen mogelijk voor daartoe gemachtigde personen door middel van een elektronisch beveiligingssysteem. Alleen onze gescreende personeelsleden hebben toegang tot uw goederen. Daarbij bezitten onze medewerkers een VOG verklaring en hebben zij geheimhoudingsplicht. Tevens wordt er buiten kantoortijden gepatrouilleerd door een extern ingeschakeld beveiligingsbedrijf.

Beheersbaar, full service en tijdelijk

Indien u een item of complete pallet wilt ontvangen, staat onze bezorgservice garant voor de fysieke of digitale bezorging binnen de afgesproken bezorgtermijn. Het is uiteraard ook mogelijk dat één van uw collega's de opslag zelf komt raadplegen of afhalen bij het archiefdepot. Uiteraard alleen na onze autorisatie en identificatie check.

Geschikt voor (bijna) elke soort goederen

In onze archiefdepots mogen op een palletplaats alle soorten en maten producten opgeslagen worden. De uitzondering hierop zijn goederen, die invloed hebben op het interne klimaat of die door hun aard en omvang het risico met zich dragen dat er zich ongedierte in bevindt c.q. kan aantrekken. Deze goederen zijn in onze opslag verboden. Let op: wij slaan uitsluitend europallets op.

Codering

Het is belangrijk pallets te voorzien van onze unieke codering. Deze codering op nummer voorkomt dat van buitenaf zichtbaar is wat zich op de pallet bevindt. De codering wordt door ons gekoppeld aan de fysieke locatie (de palletplaats) in het depot. Alleen geautoriseerd personeel weet de gecodeerde items via een persoonlijke inlog terug te vinden. De inhoud van de betreffende pallet is uitsluitend bekend bij uw eigen organisatie. Met deze werkwijze waarborgen we de privacy: u weet alleen wat er zich op de pallet bevindt, alleen wij weten waar de betreffende pallet zich bevindt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u weten wat in uw situatie de voor- en nadelen van de diverse methoden zijn? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Direct contact bekijk onze diensten 085 004 3631

Interessante artikelen

PROFESSIONEEL digitaliseren

Veilig en goed digitaliseren van archief

Kosten palletopslag

Wat zijn de kosten voor pallet opslag?

Digitaliseren of opslaan

Administratie digitaliseren of opslaan?

Kosten Digitaliseren

Wat kost het digitaliseren van archief?

Kosten Archiefopslag

Wat zijn de kosten van de opslag van archief?

BEWAREN OF NIET

Bewaarplicht en Bewaartermijnen

DIGITALISERINGSAANDACHTPUNTEN

Archief digitaliseren? Waar moet je op letten?

Onze oplossingen voor papieren archieven
in het digitale tijdperk

digitalisering

Archiefopslag

Archiefverhuizing

archiefbeheer

© 2019 Archiefkluis