Archiefverhuizing

Veilig en compleet naar de nieuwe locatie.

Wilt u het archief verhuizen en bent u benieuwd waar u op moet letten? Hoe u dit het beste kunt doen of laten doen? Zodat u geen risico loopt op het kwijt raken van privacy gevoelige dossiers? Op een wijze die ervoor zorgt dat u na de verhuizing weer snel kunt vinden wat u zoekt?

Zeker bij een archiefverhuizing is veiligheid en accuratesse cruciaal. Archiefkluis is zich hiervan bewust en werkt met ervaren archiefmedewerkers, uiteraard met VOG verklaring, die dit verzorgen volgens een gecertificeerde procedure.

Professioneel draaiboek

De operationele procedures zijn geborgd door een computergestuurd werkproces, waarin alle transacties worden geregistreerd en gecontroleerd. Uw archiefverhuizing is verdeeld in een aantal fasen. Een geperfectioneerd draaiboek en een kwalitatief hoogstaand verhuisteam zijn derhalve onontbeerlijk voor een efficiënt verloop van dit proces. Wij hanteren een draaiboek dat wordt samengesteld met input van alle belanghebbenden. Zowel de facilitaire medewerkers, de archiefmedewerkers, veiligheidsfunctionarissen en eventuele archiefbeheerders.

Gecertificeerd

Daar het vaak om delicate informatie gaat, is het voor u als klant dus van uitermate groot belang dat u bent gegarandeerd van een betrouwbare partner. Onze projectleiders hebben jarenlange ervaring met het verhuizen van archieven. Volgens de hoogste veiligheidsniveaus. Deze ervaring biedt de zekerheid van een zorgeloze archiefverhuizing. De archiefteams werken volgens NEN-ISO 9001 en VCA* certificering.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u weten wat in uw situatie de voor- en nadelen van de diverse methoden zijn? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Offerte aanvragen Prijsindicatie meer informatie

Interessante artikelen

PROFESSIONEEL digitaliseren

Veilig en goed digitaliseren van archief

Kosten palletopslag

Wat zijn de kosten voor pallet opslag?

Digitaliseren of opslaan

Administratie digitaliseren of opslaan?

Kosten Digitaliseren

Wat kost het digitaliseren van archief?

Kosten Archiefopslag

Wat zijn de kosten van de opslag van archief?

BEWAREN OF NIET

Bewaarplicht en Bewaartermijnen

DIGITALISERINGSAANDACHTPUNTEN

Archief digitaliseren? Waar moet je op letten?

Onze oplossingen voor papieren archieven
in het digitale tijdperk

digitalisering

Archiefopslag

Archiefverhuizing

archiefbeheer

© 2019 Archiefkluis